Find vej: Forside » Artikler » Sadolin-BoligTex A/S er ny forhandler af Creative Collages

Sadolin-BoligTex A/S er ny forhandler af Creative Collages

Lagt på design24.dk den 06-05-2015 af webmaster


De individuelt designede tapet paneler fra Creative Collages er netop blevet en del af Sadolin-BoligTexs sortiment.Sadolin-BoligTex, der allerede har et bredt udvalg af tapeter og maling, har nu udvidet sortimentet med de nye Creative Collages, der især er en af de helt store trends, når det kommer til udsmykning af hjemmet.

De nye Creative Collage 64 tapeter er individuelt designede tapet paneler, der både kan opsættes på alle former for vægge på arbejdspladsen samt i hjemmet. Det helt unikke er, at det ikke bare er et almindeligt tapet; de giver rummet et helt unikt design, som ikke findes andre steder.

Unikt, individuelt og én af sin slags

En af de unikke detaljer ved Creative Collage tapet panelerne er, at de kan overlappes for at skabe en stilet collage eller decoupage. Hvis det ønskes, er det også muligt at designe tapet panelet med et citat eller som en virksomhedsreklame.

Derudover er Creative Collage tapet panelerne lette at sætte op og er med sit unikke design et godt redskab, når det kommer til at skabe et behageligt samtaleemne, hvad enten det er i et privat hjemme eller på arbejdspladsen. Når det kommer til designet, er der ikke noget rigtigt eller forkert - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Forhandles af Sadolin-BoligTex A/S

Creative Collage tapet panelerne, der lige nu er et stort hit på diverse teenageværelser landet over, kan både sættes i ramme eller bruges som en collage. De kan købes hos Sadolin-BoligTex - Farveland butikken.