Find vej: Forside » Artikler » 7eren fylder 60 år

7eren fylder 60 år

Lagt på design24.dk den 18-02-2015 af webmaster

7'eren runder et skarpt hjørne i år, det fejres med spændende jubilæumsmodeller af denne klassiker. Arne Jacobsens ikoniske stol 7'eren blev designet i år 1955, og har derfor i år 60 års jubilæum. Dette fejrer Fritz Hansen med lancering af to jubilæumsmodeller - den ene udgave i mørkeblå med bruneret ben og den anden udgave i lyserød med 24 karats guldbelagte ben. Begge udgaver kan købes hos brdr. friis møbler i hele 2015.

De to jubilæumsudgaver emmer af kontraster både i materialer og farver. Dette udspringer af forestillingen om, at modsætninger tiltrækkes. På den måde står den lyserøde og den mørkeblå farve i kontrast til hinanden samtidig med, at de komplimenterer hinanden på en elegant og rolig måde.

Farverne på de to udgaver er inspireret af Arne Jacobsens originale farvepalet fra 1968 og på trods af, at det er 47 år siden farvepaletten blev skabt, er stolene mere tidsvarende end nogensinde med den dybe blå farve og den sarte lyserøde farve.

Brdr. friis møbler forhandler netop nu disse to limiterede udgaver af 7'eren - men skynd dig, hvis du vil have fingrene i en af disse elegante stole - de sælges kun i 2015!

Oplev de to jubilæumsmodeller som er udstillet hos brdr. friis møbler i Søborg, Gladsaxevej 311.