Find vej: Forside » Artikler » Når støvsugningen bliver grov eller våd

Når støvsugningen bliver grov eller våd

Lagt på design24.dk den 28-04-2017 af webmaster


Ny Nilfisk Multi II er udviklet til at håndtere opgaver både i boligen og udendørsNår gør-det-selv-folk gør rent i og omkring huset, er der mange opgaver, der kræver flere kræfter og større modstandskraft end en almindelig støvsuger.

Den nye Nilfisk Multi II serie af våd- og tørstøvsugere sørger for, at det er nemt at rengøre bilen, campingvognen eller båden. Den kan støvsuge både jord og vand. Den kan fjerne bladene fra terrassen, tage sig af støvet fra elværktøjet, mens det bruges, eller pumpe luftmadrasser og små swimmingpools op.

Konstant høj effektivitet
Multi II fås i flere størrelser og designs. Våd- og tørstøvsugerne er udstyret med 1200 eller 1400 W-motorer, der leverer sugestyrke nok til at klare vand på gulvet, mudder i bryggerset, savsmuld på værkstedet, glasskår og meget andet.

Maskinerne er meget nemme at betjene takket være deres brugervenlige paneler med store knapper, og flere af modellerne har den nye, halvautomatiske Push&Clean-funktion. Denne særlige Nilfisk-funktion renser filteret ved at danne en trykbølge omkring det, og brugeren får at vide, når rengøringsfunktionen skal aktiveres. Sørger for at holde den høje effektivitet.

Alle modeller fra Nilfisk Multi II serien kan bruges uden støvpose i forbindelse med opgaver med groft snavs eller vådt materiale. Ved tørstøvsugning kan brugeren indsætte en fleece-støvpose for at forhindre, at det fine støv blæses ud igen.

Sæt giver bekvemmelighed
Som de fleste traditionelle støvsugere kan Multi II også blæse, når slangen sættes i den anden åbning. Og med det valgfri Convenience-sæt er det nemt at sætte et mundstykke på, hvis noget skal pumpes op. Sættet indeholder også en adapter til elværktøj, der opsamler alt støv direkte fra elværktøjet under arbejdet.

Bilsættet indeholder et tyndt gummirør og et turbomundstykke med roterende børste, så alle former for støv og snavs kan fjernes fra kabinen. Selv hunde- og kattehår er lette at fjerne fra alle slags overflader med bilsættet.

Nilfisk Multi II våd- og tørstøvsugere fås hos isenkræmmere og i byggemarkeder.