Find vej: Forside » Artikler » WallART by EICO bringer et pust af frisk luft og nye oplevelser ind i dit køkken

WallART by EICO bringer et pust af frisk luft og nye oplevelser ind i dit køkken

Lagt på design24.dk den 28-08-2015 af webmaster


En eksklusiv designløsning til dit køkkenWallART by EICO bringer et pust af frisk luft og nye oplevelser ind i dit køkken
En emhætte fylder synsmæssigt meget i køkkenet, og WallART giver dig mulighed for at emhætten kan fylde på den gode måde … Modellen er et dansk håndlavet designelement bestykket med en italiensk emhætte og motor. Løsningen kan tilpasses dine ønsker og din køkkenløsning.

Godt design er en forudsætning for god stil.
Emhætten kan være et designmodul, der bliver lagt mærke til i køkkenet, og som med en finish skaber en fantastisk kontrast til køkkenets farver. Du kan også vælge at lade kappen udtrykke kvalitet og balance ved at matche farverne i dine køkkenskabe eller den øvrige indretning.
Ønskerne er individuelle, og netop derfor har Eico udviklet en emhætte, hvor specielle farver kan defineres ved bestilling og udføres uden merpris!

”WallART er en eksklusiv designløsning til dit køkken – et stilfuldt alternativ til din almindelige emhætte … ”
Faktorer som design, sugeevne og støjniveau er der taget højde for i løsningen, der er bestykket med en af de absolut mest populære modeller fra Eico, nemlig indbygningsemhætten ”Aida”.
WallART leveres incl. en ekstern motor, men det er muligt at erstatte denne med en anden motorløsning, hvis du ønsker at placere motor eksternt på loftet, eller hvis du vil benytte f.eks. en tagmotor sammen med emhætten.

Løsningen består af en Aida 80 emhætte med fjernbetjening og en AMT 08 motor. Delene er indbygget i en stilfuld, dansk produceret, overfladebehandlet stålkappe. Kappen er i kraftig 1,5 mm stål og fastgjort på et ophængsstativ i metal. Emhætten har 3 hastigheder og intensivt trin. Leveres med fjernbetjening, atomatisk eftersug – 10 minutter, Kantsug, Indikation for filterskift/rengøring og er bestykket med LED belysning.

Vejledende pris for hele løsningen: DKK 19.995