Find vej: Forside » Artikler » Så er der luget ud i fordyrende mellemled ? havedrømme til spotpris!

Så er der luget ud i fordyrende mellemled ? havedrømme til spotpris!

Lagt på design24.dk den 23-09-2015 af webmaster


De lækre træprodukter fra tyske Karibu har nu fundet deres udvalgte importør i Danmark. Sønderjyske hus- og haveforhandler jmKIIL A/S har fået æren, og det betyder store besparelser for dig! Fordyrende mellemled er nemlig høvlet af, så du kan købe redskabsskure, havehuse, carporte samt indendørs og udendørs sauna til priser, der giver dine havedrømme vækstfremmere.Den nye importaftale betyder, ud over de markant lavere priser, at jmKIIL som den første i Danmark kan tilbyde grundmalede byg-selv-redskabsskure og -havehuse. Til en start lanceres trævarerne i de populære farver terra- og opalgrå, men planen er at udvide farveskalaen i takt med trends og efterspørgsel.

Med de farvede grundelementer skal du blot samle skuret eller huset, og vupti har du et flot malet resultat! Både skur og hus kommer i byg-selv-dele, og der er gjort ekstra ud af de brugervenlige samlevejledninger, så alle kan være med. Vil du hellere have jord under neglene, tilbyder jmKIIL opsætning for dig.

Skab rum i uderummet
Din matrikel kan gemme på uventede oplevelser. Måske har du i dag blot en græsplæne, som ganske vist er nem at slå, men ellers ikke får stemningen op at ringe. Med et havehus får du pludselig et udflugtsmål helt tæt på. Et sted at nyde eftermiddagskaffen på en regnvåd efterårsdag, et gemmested for børnebørn og et privat lille gæstehus for overnattende. For ikke at tale om den luksus, du lynhurtigt kan få ind i hverdagen ved at forkæle dig selv med en sauna til enten indendørs eller udendørs brug.

Med eneretten til at forhandle Karibu-produkterne i Danmark er jmKIIL’s udvalg særdeles bredt. Sortimentet dækker over mange forskellige størrelser og prisklasse, og du kan frit vælge mellem ubehandlede modeller og ofte også malede varianter.

Fra drøm til virkelighed på to uger
Solidt, nordeuropæisk træ, elegant design og gedigent håndværk. Der er ikke langt fra drømmen om et charmerende havehus, et praktisk redskabsskur eller en carport i høj kvalitet. Produktionstiden er ca. 14 dage, så langt størstedelen af de færdige materialer er klar til opsætning hjemme hos dig inden for 2-3 uger. De mest populære modeller kan du endda forvente at modtage endnu hurtigere, da de ligger klar på jmKIIL’s eget lager i Agerskov.