Find vej: Forside » Artikler » Køkkenets eget iskolde kildevand

Køkkenets eget iskolde kildevand

Lagt på design24.dk den 14-01-2016 af webmaster


Ny Qooler med op til 3 slags drikkeklart vand - med eller uden brusMed tryk på en knap kan man nu tappe iskoldt drikkevand – med og uden brus eller kalkfrit og blødt – direkte fra sin egen kilde i køkkenet. Nyheden hedder Qooler og er udviklet af den danske virksomhed Zego Tech i Greve.

Dermed kan alle, der vil have oplevelsen af lækkert koldt drikkevand, spare de dyre køb af kildevand på plastflasker og besværet med pant. For Qooler køler og renser det almindelige drikkevand, som i forvejen er rigt på mineraler og smag, fordi det hentes op fra stadig dybere boringer.

Daglig luksus til små penge
Vandet er hele tiden drikkeklart og kan tappes direkte i glas, flasker og kander, fordi kølingen ned til 4,5 grader sker ved gennemstrømning. Her løber vandet i en rustfri stålspiral gennem en iskold metalblok. Der kan tilsættes brus i form af kulsyre, hvis det ønskes. Eller man kan vælge at få vandet afkalket, så det er perfekt til kaffemaskinen.

Som A+ mærkningen dokumenterer, er energiforbruget lavt. Qooler er en daglig luksus med et standby-forbrug af el på kun 73 øre i døgnet, inklusiv moms.

Dansk design, der matcher
Designet af Qooler er dansk og lægger vægt på, at taphanerne matcher stilrene klassikere som f.eks. Vola, Damixa, Qooker og andre populære armaturer.

Idéelt til køkkener som INVITA, der nu viser denne 3-i-1 drikkevandsløsning i 12 af sine 20 centre landet over.