Find vej: Forside » Artikler » Ny collage med gamle plakatperler

Ny collage med gamle plakatperler

Lagt på design24.dk den 23-06-2015 af webmaster


Få alle de smukke motiver og gode historier samlet på én plakat.


Årets collageplakat fra Dansk Plakatkunst er designet af grafiker Bent Grønlund, der har skabt en smuk mosaik af vores plakatperler fra starten af 1900-tallet.Dansk Plakatkunst udgav en tilsvarende collage i 2014 designet af Line Krüger, og efterspørgslen har været stor. Derfor opfylder vi nu ønskerne om en ny collage med nogle vores nye og mest populære motiver.

Begge collageplakater kan købes i webshoppen www.danskplakatkunst.dk og hos vores forhandlere: LebenCph i København, Plakatsamling.dk i Aarhus og iLVIG i Silkeborg.

Pris: 895,- kr. inklusiv indramning i eksklusiv træramme efter eget valg.

Dansk Plakatkunst relancerer de bedste danske plakater fra 1900-1965. Skønne motiver, der stadig har et moderne grafisk udtryk og et nutidigt stilrent design. Her er enestående og unikke værker fra dansk plakatkunsts storhedstid, og de relancerede plakater er en guldmine af sjove historier om tidens begivenheder, produkter og film.
Mange af plakaterne har ikke været tilgængelige i generationer, men er nu fundet frem og restaureret, så de står lige så stærke og smukke, som da de blev skabt.