Find vej: Forside » Artikler » Få nyt køkken via MMS

Få nyt køkken via MMS

Lagt på design24.dk den 10-09-2013 af webmaster

Det lyder som en fiction fra en fjern fremtid, men ikke desto mindre er det, hvad en ny spiller på det danske køkkenmarked tilbyder.

Pris og bekvemmelighed i højsæde.
kitchn.dk har trods sin nye entre på køkkenmarkedet stolte rødder og traditioner fra midtjyske køkkenfabrikker. Produkterne og udbuddet er derfor bredt favnende med både moderne og klassiske design. Alt i høj kvalitet med lang og god garanti. Det nye retter sig derfor mod måden, som produkterne sælges nemlig direkte fra fabrik over netsalg til slutbrugerne. Utroligt effektivt og omkostningsbesparende for kunden. Nu vil det jo nok være en tilsnigelse at postulere, at nethandel er banebrydende nyt. Men kitchn.dk har formået at løfte nethandel op til næste niveau. Uafhængig af tid og sted kan man som kunde tage et billede med sin smartphone og sende det til 1231 med teksten tegning. Herefter modtager man senest næste arbejdsdag et komplet indretningsforslag med 3D tegning. Det er ikke bare smart det er grænsende til genialt!

Der arbejdes hårdt bag facaden.
Indretningsforslagene er ikke blot et eller andet standard-billede fra en TV-reklame. Teamet bag kitchn.dk består blandt andet af erfarne indretningskonsulenter, som skræddersyr den enkelte løsning ud fra de oplysninger, som kan afkodes af billederne eventuelt suppleret med et enkelt opkald med supplerende spørgsmål. Derved bliver der taget højde for funktionalitet og ergonomi i f.eks. køkkenet og der tilbydes de nyeste finesser inden for indretninger og tilbehør til både skuffer og skabe. kitchn.dk gør en dyd ud af rådgivning, tegning og vejledning, således kunden får præsenteret den løsning, som opfylder de tanker og drømme, der kan realiseres inden for kundens rammer og budget.

Gør-det-selv eller Få-det-gjort
Det er helt op til den enkelte kunde, hvilke ydelser som skal følge købet. Produkterne fra kitchn.dk er konstrueret til med lethed at kunne samles af almindelige mennesker med almindeligt værktøj. Hver enkelt produkt indeholder derfor en udførlig samlevejledning ligesom kitchn.dk også har en monteringsvejledning, der viser hvordan man monterer et helt køkken med sokkel, bordplade, overskabe, lys og hvidevarer. Alle kan i princippet gøre det hele selv! Men mange vælger at få hele eller dele af projektet samlet af en håndværker. Også her kan kitchn.dk være behjælpelig med et netværk af håndværkere over hele Danmark, som både kan kontrolopmåle rummet inden bestilling og færdigmontere efter levering. Som noget specielt er fabrikken i stand til at levere de samme produkter i 2 forskellige varianter færdigsamlet fra fabrik eller fladpakket. Kunden vælger selv.