Find vej: Forside » Artikler » Find inspiration til personlig og håndlavet indretning

Find inspiration til personlig og håndlavet indretning

Lagt på design24.dk den 05-07-2014 af webmaster

I hjemmet skaber vi rammerne for hverdagen. Den store interesse for boligindretning afspejler vores ønske om at give hjemmet et personligt udtryk, der på én gang opfylder praktiske formål og samtidig repræsenterer vores livsstil og værdier - en tendens, som Jesper Holm oplever i danskernes store interesse for sine håndlavede møbler. I hans katalog finder du inspiration til din indretning. Møbeldesigner og snedker i samme firma

Jesper Holm har siden 1992 designet, fremstillet og solgt designermøbler til danskerne fra sit snedkeri syd for København. I dag har hans udvalg vokset sig til et omfattende online katalog, som byder på håndlavede kvalitetsmøbler til funktioner i alle hjemmets rum.

Hos Jesper Holm forgår design og produktion samme sted. Det betyder, at vejen fra ide til udførelse er meget kort, hvilket fritager ham for at tage hensyn til kommercielle interesser og udelukkende fokusere på den kreative proces. På den måde har man som kunde mulighed for at få tilpasset møblerne sine individuelle behov samt skabe skræddersyede løsninger til den personlige indretning.

Moderne produktion af traditionelt håndværk

Hos Jesper Holm går moderne produktion og traditionelt håndværk hånd i hånd. Hans snedkeri er moderne indrettet med computerstyrede maskiner, som gør det muligt at tilpasse møbelfremstillingen efter dine ønskede mål, både når det gælder standardopgaver og specielle bestillinger. Det gør produktionen til en effektiv og præcis proces.

Samtidig drives snedkeriet med en stor kærlighed for det traditionelle håndværk, hvilket bl.a. ses i måden at overfladebehandle træet på. Her benyttes primært linolie og sæbe, som er en gammel metode, der giver træet en smuk og naturlig ældning. Hans katalog byder ikke på nytænkende designs, men derimod på forenklede nyfortolkninger af traditionelle designs – som du kan se nærmere på i hans webshop.

Håndlavet indretning til alle hjemmets rum

Jesper Holms håndværk sælges fra webshoppen www.jesper-holm.dk, hvor du hurtigt danner dig et overblik over de møbeltyper, der kan bestilles. Du finder ikke alene sofaborde, kontorstole, garderobeskabe og reolsystemer, men også totalløsninger til køkkener, badeværelser og kontorer.

Ingen opgave er for stor eller for lille. Ønsker du at købe en enkelt hylde i et særligt design, er det muligt, ligesom du kan få et helt snedkerkøkken tilpasset dine individuelle mål. Med indretning, der er skræddersyet efter dit hjems arkitektur, både når det kommer til mål, træsort og design, kan du skabe en fuldendt indretning, der lever fuldt op til din personlige smag.

Bæredygtig møbelproduktion med omtanke

En af fordelene ved at vælge et designermøbel frem for et traditionelt møbel er, at du vil have glæde af det hele livet. Med den rette vedligeholdelse kan du holde dit Jesper Holm-møbel i god stand mange år fremover. Det bliver ikke nedslidt, og du slipper for at skulle investere i udskiftning af møblet, som det ellers typisk er tilfældet.

Den gode kvalitet følges af en god samvittighed. Snedkeriet kører efter en bæredygtig linje. Det betyder bl.a., at de bestræber sig efter at mindske CO2-udslippet, genanvender affald, udelukkende anvender naturmaterialer mm.