Find vej: Forside » Artikler » Forårsklar terrasse med vedligeholdelsesfrie havemøbler

Forårsklar terrasse med vedligeholdelsesfrie havemøbler

Lagt på design24.dk den 10-04-2014 af webmaster

Det er nu, haven skal klargøres til de mange solrige dage og lune sommeraftener, der venter lige om hjørnet. Komfortable havemøbler i vedligeholdelsesfrie materialer kan forvandle enhver terrasse til en oase, der ikke skal plejes, men blot nydes.
Nyd livet i stedet for at pleje havemøbler

Når man slænger sig i en dejlig havestol, skal den helst være i god stand. Ellers vil mange sidde og tænke på, at man egentlig burde slibe den ned eller give den en omgang træbeskyttelse. Ifølge Bolius, Boligejernes Videncenter, skal havemøbler i træ gerne rengøres og plejes to gange om året for at mindske risikoen for skader fra fugt og temperaturudsving. Der er således både tid og penge at spare ved at vælge andre materialer end træ. Med vedligeholdelsesfrie materialer behøver man ikke bekymre sig om pleje og beskyttelse af møblerne. Man kan i stedet med god samvittighed læne sig tilbage og nyde livet.

Kunstmaterialer med et naturligt udseende

Vedligeholdelsesfrie havemøbler behøver ikke være lavet af trist og billigt plastic. Et populært kunstmateriale er aintwood. Det er yderst robust og besidder træets sjæl og smukke udtryk. Det tager ikke skade af de skiftende skandinaviske vejrforhold og kræver ikke særlig pleje. Aintwood skal blot aftørres med en fugtig klud efter behov. Det samme gør sig gældende for polyrattan, som i børstet flet fremstår meget naturligt og giver havemøblerne et levende udseende. Man går altså ikke nødvendigvis på kompromis med design og personligt udtryk, når man vælger vedligeholdelsesfrie havemøbler.

Havemøbler kan bl.a. købes i velassorterede byggecentre. I XL-BYG finder man f.eks. et stort udvalg af havemøbler i mærket Outrium, der dækker enhver smag, uanset om man er til den enkle, moderne eller romantiske stil.