Find vej: Forside » Artikler » Forskøn husets facade med en ny hoveddør og få samtidig et mere sikkert hjem

Forskøn husets facade med en ny hoveddør og få samtidig et mere sikkert hjem

Lagt på design24.dk den 16-09-2014 af webmaster

Massive yderdøre fra SWEDOOR øger beskyttelsen mod indbrud og samtidig giver det store udvalg af designs mulighed for at skabe en indgang med et helt personligt udtryk. Skab et personligt og sikkert indgangsparti

- Husets indgangsparti giver et førstehåndsindtryk af vores personlige hjem og stil. Da SWEDOORs produktprogram indenfor facadedøre byder på et stort udvalg af løsninger og designmæssige muligheder, som gør, at man kan skabe en indgang, som afspejler den enkelte families behov og ønsker, er vore kunder meget glade for deres produkter. Det er samtidig vigtig at huske på, at det betaler sig at vælge kvalitet, når man er på jagt efter en ny yderdør, for døren skal normalt holde i mange år. SWEDOORs døre har både en høj kvalitet og en meget lang levetid, samtidig biddrager de til energimæssige besparelser og øger sikkerheden i hjemmet, udtaler Produktchef Bo James Andersen, XL-BYG.

SWEDOORs store designprogram giver mange muligheder for personligt valg af forskellige stilarter, spændende farver, glaspartier og udskæringer. Lad for eksempel en moderne dobbeltdør i en sort glansfuld nuance byde jer velkommen hjem. Eller vælg en romantisk og elegant enkeltdør med fine udskæringer og unikke glasåbninger i en havblå nuance, som sammen med hvide vægge giver en stemning af de græske øer. Facadedørene fås også i dramatisk mørkerød eller stærk grøn. Farver, som alle stjæler opmærksomheden fra naboens hus. De mange muligheder gør, at man kan vælge en hoveddør, som giver huset et helt personligt og særligt udtryk.

- Ifølge Det kriminalpræventive råd (DKR) er vi danskere generelt dårligere end langt de fleste andre europæere til at sikre vores hjem. Vi er derfor oftest mere udsatte for indbrud. Familiens hjem og sikkerhed øges med en ordenligt yderdør, der er produceret af massive og solide materialer. Derfor er SWEDOOR ét af de kvalitetsprodukter på markedet, som vi har valgt at have i sortiment, uddyber Bo James Andersen. Dørhængslerne på SWEDOORs døre er skjulte og forstærkninger ved lås og hængsler øger beskyttelsen mod mulige indbrud. Ifølge Bo James Andersen holder de velisolerede døre endvidere kulde på afstand samtidig med, at de har en støjreducerende effekt.

SWEDOOR forhandles i førende byggemarkeder, blandt andet i XL-BYG kæden. For yderligere information, kontakt produktchef i XL-BYG Bo James Andersen på telefon 2898 8573