Find vej: Forside » Artikler » Frisk køkken og bad op på en weekend

Frisk køkken og bad op på en weekend

Lagt på design24.dk den 26-09-2014 af webmaster

Giv dit hjem et helt personligt udtryk med vådrumspaneler, der til forveksling ligner moderne fliser. Vådrumspaneler fås i et væld af farver og designs, og er meget nemmere at montere end fliser. Fibo-Trespo paneler forener det praktiske og æstetiske

Trænger køkken eller bad til et frisk pust og en æstetisk fornyelse, kan monteringsvenlige vådrumspaneler og Kitchen Boards fra Fibo-Trespo med fordel anvendes. Fibo-Trespo paneler har de samme egenskaber som keramiske fliser, hvis overflade tåler både direkte vandsprøjt og store temperatursvingninger. Panelerne kan monteres direkte på lægter eller på eksisterende skruefaste vægge, som gør arbejdet med klinker og fliser overflødigt. Det praktiske og æstetiske forenes i dette nordiske kvalitetsprodukt, som ikke kræver særlig vedligeholdelse.

Friske rammer øger familiens trivsel

Badeværelset er rum for personlige pleje og velvære. Her tilbringer vi i gennemsnit 4 år af vores liv. Til sammenligning er køkkenet for mange det rum, hvor familien dagligt samles over maden, lektielæsningen og en lang række andre aktiviteter.

- Vi lever i et samfund, hvor trenden og den personlige stil udvikler sig i et hastigt tempo. Derfor er vådrumspaneler super smarte at anvende, da de er lige så nemme at tage ned igen, som de er at montere. Køkken, bad og soveværelse er de rum i hjemmet, hvor vi tilbringer det meste af vores tid i løbet af dagen. Det er derfor vigtigt, at vi skaber de rigtige rammer, som praktisk og æstetisk forhøjer den daglige trivsel for hele familien, udtaler Produktchef Bo James Andersen, XL-BYG.

Rum med personligt udtryk

Designmulighederne med vådrumspanelerne er mange. Vælg mellem spændende farver, mønstre, faconer og overfladestrukturer. Er I til det klassiske og rolige udtryk med dæmpede jordfarver, som skaber en lækker spa-stemning, så vælg for eksempel Sahara-paneler til badeværelset. I kan også skabe en glamourøs og luksuriøs fornemmelse i køkkenet med Frozen Champagne Kitchen Board. Den personlige stil kan lige såvel komme til udtryk i smukke og kraftfulde farver, der giver ekstra blikfang, eller gennem valg af friske mønstre og mosaik. Fælles for panelerne er, at de skaber en inispirende fornemmelse i rummet.

Panelerne forhandles af førende byggemarkeder, og du finder for eksempel et stort udvalg af vådrumspaneler og Kitchen Boards fra Fibo-Trespo hos XL-BYG.