Find vej: Forside » Artikler » Ivarplank giver flere fridage

Ivarplank giver flere fridage

Lagt på design24.dk den 30-07-2013 af webmaster

Sommeren er stadig lang endnu, og der er god tid til gør-det-selv-projekterne. Med Ivarplank går byggeriet let - plankerne er lette at montere, og herefter passer de sig selv.

Til alle, der holder af et sundt, smukt og vedligeholdelsesfrit hus, er fibercementplader en oplagt løsning. Ivarplank, der sættes på husets facader, splintrer og sprækker ikke, som almindeligt træ vil have tendens til at gøre, og plankerne påvirkes ikke af det danske vejr, der konstant skifter mellem varme og kulde, regn og tørt vejr. Fibercementen i plankerne gør, at boligejere ikke skal frygte det ustabile danske vejr, og kan slappe af med god samvittighed hele året.

Fibercement gør underværker
Danskerne stiller stadig højere krav til kvalitet, miljø og sikkerhed. Ivarsson, der står bag Ivarplank, har i 30 år forhandlet innovative, miljøvenlige kvalitetsprodukter, der lever op til de høje standarder, og her følger plankerne også med.

Tiden er til boligbyggerier med personligt præg. Derfor er det vigtigt for os, at vi hele tiden kan tilbyde innovative løsninger til enhver smag og behag. Ivarplank fås i mere end 20 forskellige farver og i en træ og glat udgave, der begge er genanvendelige og mere hårdføre end almindeligt træ, fortæller produktchef Michael Madsen og fortsætter: Samtidig garanterer vi, at plankerne mindst kan holde i 10 år, uden krævende vedligehold.

Gør-det-bare-selv
Når sommerferien går på hæld, og man måske har fået nok af at slappe af, og trænger til lidt gøremål, er det ikke så farligt at kaste sig over et Ivarplank-projekt. Ivarplank kan nemlig monteres af alle, og det kan gøres med almindeligt håndværktøj. Alt, man har brug for, er en skruemaskine, en fukssvans og et vaterpas. Sammen med sin Ivarplank-levering får man en udførlig montagevejledning. Dermed bliver man sikkert guidet gennem montagen, og det gode resultat ligger forude.

Fradrag giver frihed
Når boligejeren vælger Ivarplank, er der god økonomi i valget. Ivarplank dækker nemlig seks procent mere end tilsvarende produkter, er 20 procent tykkere, og er derfor også både hurtigere og nemmere at montere. Men der er mere økonomisk hjælp at hente, når boligdrømmen skal opfyldes:

I 2013 blev det igen muligt for boligejere at få et håndværkerfradrag. Fradraget dækker håndværkertimerne, og er gældende i hele 2013 og 2014. Dermed er der flere familier, der får mulighed for at realisere boligdrømmen, siger produktchef Michael Madsen.

Billeder: Forskellige muligheder for at anvende Ivarplank i byggeriet.

###

Fakta om Ivarplank
Ivarplank er fremstillet af fiberarmeret cement og kræver minimal vedligeholdelse. Der er tale om en udvendig facadebeklædning, som kan monteres på alle former af byggerier, og kan designes til at give det samme udseende som en original træbeklædning eller til at give en glat og mere elegant overflade. Monteringen sker nemt som klinkopbygning eller som to på en. Ivarplank forhandles af tømmerhandlere og byggemarkeder over hele landet.

Fakta om håndværkerfradrag
Håndværkerfradraget blev genindført i starten af 2013 og er gældende i 2013 og 2014 med tilbagevirkende kraft. Private boligejere kan nu igen få fradrag for lønudgifter til håndværkere og anden hushjælp samt fradrag for sommerhuse og fritidshuse. Det er maksimalt muligt at få tildelt et fradrag på 15.000 kr. pr. person over 18 år i hustanden pr. år. Håndværkerfradraget er desuden kun gældende for istandsættelse, reparationer, fornyelser, udskiftninger eller forbedringer altså ikke for nybyggeri.

Fakta om Ivarsson a/s
Ivarsson er kendt som udvikler af en række systemløsninger og befinder sig på et marked præget af stor konkurrence. Virksomheden skiller sig ud ved at levere energirigtige og bæredygtige facadeløsninger til konkurrencedygtige priser. Virksomheden har fokus på at mindske spild, energioptimere processer og derved udlede så lidt CO2 som muligt.
Ivarsson forhandler fibercementprodukter i alle afskygninger: facader, vådrum, vindspærre, byggeplader, og tag. Virksomheden har leveret innovative kvalitetsprodukter til byggeri i over 30 år. i 2005 blev Ivarsson en del af Etex Group, som er et 100-årigt familieejet belgisk selskab og repræsenteret i 45 lande.