Find vej: Forside » Artikler » Kobber er kult i designkøkkenet

Kobber er kult i designkøkkenet

Lagt på design24.dk den 25-11-2014 af webmaster

Ny eksklusiv hvidevareserie fra Küppersbusch Kobber er tilbage i køkkenet, hvor det smukke materiale vinder frem. Det gælder dels praktiske arbejdsredskaber som køkkenvasken, kogegrej og udstyr til servering. Dels i selve indretningen med blandt andet lamper.

Nu følger Küppersbusch op på denne trend med en ny hvidevareserie, hvor sort og hvid er kombineret med kobber. De røde nuancer med den varme glød bryder med det kølige stål, der ellers har præget køkkener i en årrække.

Det tyske kvalitetsmærke Küppersbusch er kendt som hvidevarer for feinschmeckere. Når man ønsker noget ekstraordinært på design, funktionalitet omkring hygiejne – og ikke mindst den gastronomiske oplevelse.

Nu sker der et spring på design med serien Copper Edition, der byder på et eksklusivt sortiment i både kobber/hvid og kobber/sort.

Smukt og stærkt blikfang
Især det helt blanke kobber har været et populært indslag i mange danske køkkener for år tilbage. Designet fra Küppersbusch viser nye måder at arbejde med metallet på, så overfladerne udstråler noget mere stilfuldt.

- Vi tror kobber bliver kult i køkkenet, fordi det skaber et smukt og stærkt blikfang, spår Anette Aarup fra EICO, som markedsfører Küppersbusch i Danmark.

- Samtidig er forbrugerne åbne for at vælge en stil, der skiller sig ud. Der er virkelig ”wow” i den nye hvidevare-serie. Kobber på fronten er en ægte fornyelse og ser elegant ud sammen med både hvid og sort.

Den nye kollektion fra Küppersbusch er bred: Kogeenheder og emfang. Ovne, dampovne, varmeskuffer og kaffemaskiner til indbygning, samt køl og frys.

Fås hos førende hvidevare-leverandører over hele landet.