Find vej: Forside » Artikler » Møbeldesigner Jesper Holm går også i køkkenet

Møbeldesigner Jesper Holm går også i køkkenet

Lagt på design24.dk den 15-07-2014 af webmaster

Jesper Holm er møbeldesign og snedkeri i ét og samme firma. De er kendt for evnen til at forenkle traditionelle designs og producere dem som moderne håndværk, hvilket ses i katalogets stilsikkerhed og kvalitet. Fra primært at have produceret møblement til stuen, entreen og kontorlokalet, er de nu gået skridtet videre og tilbyder designerkøkkener, som tilpasses det enkelte hjems arkitektur. Når traditionelt design og moderne håndværk mødes
Jesper Holm er en dansk møbeldesigner og møbelsnedker, som siden 1992 har designet og produceret eksklusive møbler til den kvalitetsbevidste kunde. Siden begyndelsen har Jesper Holm arbejdet ud fra en filosofi om, at det ikke handler om at opfinde den dybe tallerken og skabe nytænkende designs. Hans designs går derimod ud på at forenkle traditionelle modeller og få dem til at matche nutidens indretningsmæssige opgaver.

Inspirationen kommer fra den måde vores forfædre kunne skabe enkle og funktionelle konstruktioner, f.eks. gennem vikingeskibe, naturfolkenes simple redskaber og naturens egne konstruktioner generelt. Produceret af topmoderne udstyr forenes det traditionelle håndværk med den moderne kvalitet.

Designerkøkkener efter kundens individuelle ønsker
Indtil nu har Jesper Holms designs primært været rettet mod opholdsstuen, spisestuen, soveværelset og kontor- eller konferencelokalet. Det har resulteret i et katalog med flere varianter af reolsystemer og skænke, sofaborde og spiseborde, garderobeskabe, kontormøblement og meget mere.

På det seneste er de også begyndt at håndsnedkere løsninger til hele designerkøkkener, som stil- og kvalitetsmæssigt matcher det øvrige sortiment. Det særlige ved et designerkøkken fra Jesper Holms snedkeri er, at de så vist muligt undgår at arbejde i standardmodeller. Alle køkkener produceres efter kundens individuelle rumforhold, så det kommer til at falde naturligt ind i hjemmets arkitektur og indretning. Alle køkkener laves til så rimelige priser som muligt.

Solide materialer og spændende valgmuligheder
Bestillingen af et designerkøkken starter med en samtale med designeren, hvor kunden bliver stillet overfor en række valgmuligheder. Alle køkkener laves fra bunden, så det bliver muligt for kunden at sætte sit personlige præg på så mange aspekter af designet, som muligt.

Man kan bl.a. vælge mellem 80 forskellige træsorter, som varierer bredt i struktur og farvenuance. Der er mulighed for at kigge forbi snedkeriet og udpege det bestemte stykke træ, du ønsker som bordplade – for at nævne bare ét eksempel. Man kan vælge hvilken type greb der skal anvendes på skabe og skuffer, og selv skuffeindretningen kan udformes efter individuelle behov. Endeligt vil alle køkkenets mål tage udgangspunkt i det rum, det skal installeres i, så der opstår en lækkert flow i hjemmets indretning.

Jesper Holm er selv stor fan af madlavning og bagning, og kan på den baggrund give kvalificeret rådgivning til den mest optimale udformning af dit designerkøkken.

Overfladebehandling til god slidstyrke og holdbarhed
Træet som anvendes i Jesper Holms designerkøkkener behandles alt sammen efter gode gamle, traditionelle metoder, som giver beviste resultater. De overfladebehandles med bl.a. linolie og sæbe, som trænger ind og sikrer træet en god slidstyrke og smuk ældning.

Vil du se eksempler på Jesper Holms køkkendesigns, kan du klikke forbi www.jesper-holm.dk og se nærmere på sortimentet i online kataloget.