Find vej: Forside » Artikler » Nye emfang lyser op på køkkenhimlen

Nye emfang lyser op på køkkenhimlen

Lagt på design24.dk den 09-08-2013 af webmaster

Metz serien giver nye indbygningsmuligheder og lancerer et unikt design med stjernebilleder

Nu udvider Thermex sin serie af Metz emfang med modellerne Mini, Medio og Maxi Sky. Der er lagt vægt på et stilfuldt design og en lang række valgmuligheder så emfanget kan indbygges i flere typer af overskabe og køkkennicher eller placeres i loftet.

Elegant design med frit udsyn
Stadig flere ønsker at have helt frit udsyn, når der skal laves mad og vælger derfor et emfang, der har både lys og sugestyrke til at blive placeret i loftet.
Her er Maxi og den nye Maxi Sky en elegant og praktisk løsning, som kan monteres med skjult rørføring uanset om der er loft eller etageadskillelse over køkkenet, fortæller Direktør Christian Klitgaard fra Thermex Scandinavia.

Smuk i loftet med dekorativ stjernehimmel
Alle modeller i Metz-serien har kantsug, og mulighed for ekstern motor, tilstopningsfrit labyrintfilter, energibesparende LED-belysning og mulighed for recirkulation, så den varme luft holdes i huset.
Ud over at sikre kunderne højtydende emfang, der effektivt fjerner al madlugt og damp, lancerer vi også en helt speciel designnyhed, siger Christian Klitgaard. Når man vælger den loftsmonterede Metz Maxi Sky, kan man kigge op i en dekorativ himmel med Karlsvognen og andre lysende stjernebilleder.

Indbygning i dybe overskabe og nicher
Metz Medio emfang kan som noget nyt indbygges i dybe overskabe og er samtidig idéelle til køkkennicher:
Det er en ny trend i køkkenindretning at bruge overskabe i fuld dybde, mod normalt 30-33 cm, Samtidig er mange begyndt at lave kogenicher. Her er målet 50x90 cm blevet efterspurgt, og det er endnu en ny mulighed i Metz serien, siger Christian Klitgaard

Mini med stil og touch fjernbetjening
Det nye Mini Metz er et stilfuldt emfang, som er perfekt til indbygning i de overskabe, de fleste har i dag. Glaspladen giver et eksklusivt look og skaber et effektivt kantsug.
Mini har som de øvrige emfang i serien touch fjernbetjening, designet af Jacob Jensen. Med fjernbetjeningens slider funktion kan der helt trinløst dæmpes eller skrues op for lys og sugestyrke.