Find vej: Forside » Artikler » Stilsikre plakater på stål

Stilsikre plakater på stål

Lagt på design24.dk den 02-10-2014 af webmaster

Steelposters er en helt ny generation af plakater lanceret af Dansk Plakatkunst.Plakaterne er trykt direkte på stål med synlige kanter, hvilket giver en stærkt og mere råt og moderne look. En serie af plakater fra nogle af de bedste danske plakatkunstnere kan nu købes i et helt nyt design. Plakaterne er trykt direkte på stål med synlige kanter, hvilket giver en stærkt og mere råt og moderne look.

De blanke flader passer godt til både varme og kølige farver, og potentialet i plakater på stål er stort, da de appellerer til såvel moderne som klassiske boliger. Hvad enten de nye plakater skal hænge i et klassisk lyst miljø eller et mere maskulint Newyorker-univers, vil de sætte deres unikke præg. Plakaterne står godt til de trends, der breder sig i vores valg af materialer i boligen og passer perfekt til moderne boligindretning – også i køkkener og på badeværelser.

I første omgang er der valgt tolv motiver af kendte danske kunstnere som Arne Jacobsen, Sven Brasch og Arne Ungermann. Motiverne er udvalgt, fordi de står specielt godt til de blanke stålkanter.

En del af motiverne er målrettet til mænd og passer perfekt til herreværelset eller kontoret. Desuden har plakaterne den fordel, at de er lette at håndtere og flytte rundt og kan hænge i miljøer, hvor det kan være svært at have plakater i træramme hængende. Stålplakaterne kan let tørres af med en klud, så i butikker og på arbejdspladser, hvor der kan være snavs eller støv, er der nu ingen undskyldning for ikke at have noget pænt på væggene.

Dansk Plakatkunst har stor succes med at genudgive de bedste danske plakater fra 1900-1965. I den tidsperiode finder man plakatkunstens perler – skønne motiver, der stadig har et moderne grafisk udtryk og et nutidigt stilrent design. Mange af plakaterne har ikke været tilgængelige i generationer, men er nu fundet frem og restaureret, så de står lige så stærke og smukke, som da de blev skabt.

Stålplakaterne produceres i samarbejde med Excel og kan købes på www.danskplakatkunst.dk
Vejledende udsalgspris 1.295,- inkl. forsendelse.