Find vej: Forside » Artikler » Udsigt til blues

Udsigt til blues

Lagt på design24.dk den 14-03-2014 af webmaster

Blå himmel i alle nuancer kan leveres direkte til dit vindue. Faber har nemlig besluttet sig for, at foråret er blåt.
Kan foråret være blåt Svaret er ja, hvis du spørger chefdesigner i Faber Christina Widholm:
”Den blå farve kan næsten alt. Den kan møde alle uanset alder og stil. Dens signal kan være råt og funky, klassisk marineblå eller elegant kongeblå og meget mere. Blå har så meget stemning og derfor har alle sin yndlingsblå,” fortæller hun.

Evigt moderne
Blå har altid været en af Skandinavernes foretrukne farver, både i indretning og interiør. I perioder har andre farver domineret, men blå har aldrig været umoderne.
”De kølige blå nuancer passer rigtig godt til det skandinaviske temperament – og indretning. Vi har ofte en lidt rå stil med lyse træmøbler og bare trægulve og her kan blå nuancer skabe dybde eller kølighed alt efter, hvad der er behov for, ” forklarer Christina Widholm.

Etnisk blå
Der er dog også blevet plads til en varmere version af blå, i de rullegardiner, der har ikat struktur.
”Ikat-vævning er en ældgamle indonesisk tradition, som vi har taget med, fordi den er smuk og passer godt til den enkle stil, som mange skandinaver også dyrker i deres hjem,” forklarer Christina Widholm.

Inspirationen er hentet i himmelen
”Himlen har så mange smukke blå nuancer – den blåsorte nattehimmel, den truende gråblå uvejrshimmel, den sarte lyseblå sommerhimmel og mange flere. Vi har valgt farverne med udgangspunkt i, hvilke himmelfarver vi synes var flottest og mest stemningsfulde, ” fortæller Christina Widholm.

Gå ind til din nærmeste Faber forhandler og find den blå, der passer til dit hjem.